Dejtingtips för unga män

Här ger vi dej som ung kille lite dejtingtips för unga att träffa mogna kvinnor. Termen MILF betyder på svenska mammor jag vill knulla – Mothers I’d like to fuck. Men egentligen är den väl ändå en slags hyllning och en form av uppenbar beundran? Hur många är det inte i världen som blivit småkära i mogna kvinnor. Tex. i sin lärarinna, eller som inte kunnat låta bli att känna en erotiskt laddad atmosfär i möten med äldre kvinnor?

Dejtingtips för mogna kvinnor

Som alltid beror det i slutändan helt på hur man interagerar med människor. Om du som ung man har förmånen att inleda ett förhållande (må det vara kortvarigt eller längre). Med en milf så bör man göra det med största respekt. Utan respekt är man trots allt ingen riktig man och är inte det en av attraktionerna med en milf om man ser på det lite djupare, att man vill känna sig som en riktig man?

Är man en ung man och har erfarenhet av sex med tjejer från sin egen generation. Så är säkert en del av attraktionen med mogna kvinnor att de har en djupare sexuell erfarenhet. De har nya saker att lära ut, är mer äventyrslystna, de är oftast kåta kvinnor och kan tillfredsställa bättre. Men man måste se bortom sex. Dels om man vill att det skall vara, men framförallt av respekt.

Respektera kvinnor

Chansen är stor att en milf du träffar är en mamma. Och hur mycket ömsesidig attraktion hon än visar dig får man inte glömma att hon alltid kommer vara en mor först och främst. Kan man inte acceptera detta utan egoistiskt försöker tvinga in sig mellan hennes moderliga plikter, ja då är man antagligen inte mogen själv att ha ett förhållande med en milf. Man måste visa tålamod i en sådan situation. Mellan arbete och att som ensamstående ta hand om hemmet finns inte mycket utrymme kvar till ett socialt liv.

Som singel, ung kille utan större åtaganden kanske hela livet verkar ligga serverat som ett stort äventyr och man känner att all tid i världen finns att ge sig ut på det. Men för alla är det inte så enkelt. Och om du backar bara för att en mogen kvinna är mamma, då är det nog ändå din egen förlust i slutändan. Allt som behövs med ensamstående mödrar är lite mer framförhållning. De har inte alltid möjlighet att alltid vara så spontana med sina planer som du kanske önskar. Men belöningen finns där om man accepterar det.

Det finns en sida av detta med en milf som är mamman, en fallgrop om man vill kalla det så. Vissa killar tror att en genväg till förtroende och mer tid tillsammans är om man blir bästis med hennes ögonstenar. Det här är ingen lek! För det första: har man inga intentioner att stanna länge i förhållandet skall man inte leka med deras känslor. För det andra är mödrar väldigt beskyddande. Många är de som trott att de gjorde henne en tjänst eller agerade snyggt, men i själva verket till slut gjorde hela relationen omöjlig.

Var en gentleman

Om du dejtar en milf som är mamma, en ensamstående mogen kvinna med sådana åtaganden, då skall du vara medveten att hon ekonomisk och sparsam. Hon har lärt sej att man måste vara det för att få det att gå runt när man är ensamstående. Här har du dock en chans att skina och plocka poäng hos mogna kvinnor. Om ni skall ut, var en gentleman och ta hand om notan. Kan du laga mat, strunta i att gå ut.

Ge henne en naken kock för en kväll. En naken kock på riktigt. Få saker tänder en kvinna, oavsett hennes ålder, som en man vilken tar sig tid att göra hennes kväll speciell på alla vis. Allt behöver inte vara vild sex. Mycket som har med vild sex att göra är hur man bygger upp med momenten innan. Att ha henne, den mogna kvinnan i köket vid bordet medan du tar hand om matlagningen kan vara ett fantastiskt förspel i sig. Och kan du inte laga mat, ta tillfället att lära dig lite om konsten! Du kommer få nytta av den. Lyckas du inte få till maten, sopa ner allt från köksbordet och ta henne där och då istället.

Vi hoppas att våra mogna dejting tips kommer att hjälpa dej på vägen till skön dejting med åldersskillnad!

Här ger vi dej lite mogna dejting tips för unga män. Termen MILF betyder som sagt Mother I’d like to fuck. Hur många är det inte som blivit småkära i mogna kvinnor?